Allt på en gång

Hej, är allt bra? 
Jag har fullt upp nu, håller på att packa tills imorgon samtidigt som jag dricker youghurt, försöker borsta håret & mitt i allt får jag ta över maten som mamma håller på att laga för att hon var tvungen att åka någonstans, haha allt på en gång men nu har jag iaf halv packat färdigt allt smink och alla kläder som ska med, det är så att jag inte alls har en aning om vad jag ska vara så tar med allt och hoppas på att kunna måla ihop nåt kul iaf.
 Jullson och jag red ut idag istället med några andra så imorgon blir det dressyr istället ska även rida Lexus & lotus så måste upp tidigt om jag ska hinna.
 Nu ska jag göra klart sen duscha sen  kolla sista avsnittet av gossip girl, döör älskar det & jag vill inte att det ska ta slut 😭 
Aja hoppas det kommer typ 10 säsonger till snart haha, men får se om jag hinner blogga imorgon men skulle inte tro de, ha iaf en jättebra halloween helg det ska jag ha! Puss! 


Min mamma är världens kortaste 






happy halloween

Men hej finisar!  Shit vad längesedan sry , har inte haft lust att blogga därför jag inte gjort de. 
Vet att det inte är halloween än men det är ju faktiskt inte så långt kvar ändå, sen har jag stött på massa läskiga spöken när jag varit ute så känns verkligen som halloween haha usch. Orkar inte skriva vad jag gjort när jag inte bloggat nu men det är iaf så otroligt skönt med höstlov kunde inte passat bättre med en veckas ledighet, kan vara i stallet hur länge man vill, träffa kompisar när somhelst och få en veckas vila från allt skoljobb..
så skönt! 
Imorgon åker jag till stallet ganska tidigt och tänkte rida dressyr mkt fokus på lösgörande och att hans sidor tänkte köra ganska hårt imorgon så slutar inte rida fören han känns som tuggumi haha, vi brukar alltid gå ut på ängen efter åt nu och han brukar få springa av sig & gissa om han blir lycklig då haha. vi har tagit det ganska lungt de senaste gångerna och mest chillat haha men det behövs det också <3
På kvällen ska jag kanske på hockey med Louise men vi vet inte riktigt än.
 
På fredag är det äntligen fredag haha, ska träffa mina pinglor hos Elina på halloween party, var verkligen skit kul förra året så jag längtar verkligen! Sen på lördag ska vi gå upp tidigt och beställa biljetter till one direction hahahaha.... helt ätligt är jag inte jätte intresserad av de men Elina är ju så hon drog med oss, men dom är ju helt ok iaf och det är kul kul att gå på konsert så det ska bli kul, om vi ens får några.
På lördag kväll ska jag Josse & Emma ha taco kväll sen sover jag hos Josse.
Så jag kommer inte blogga så bra, får se hur det blir med de, Vet inte om Johanna kommer i helgen och har träning också, men jag tror inte det men isf kan jag höra med mamma om hon kan filma. 
Aja hoppas ni får ett fortsatt bra lov, så hörs vi. 
 
 
 
 
Q/A 
Herregud förlåt för att jag varit så dryg att svara på din kommentar.
 
Ida

Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak?:)

Min ponny hänger sig alltid jätte mycket på innertygeln och jag vill få han att ta stöd på ytter istället, han blir väldigt tungd. Har du några tips? :) besök gärna min blogg också har en hund tävling just nu :)

2014-10-11 @ 09:05:41
 
 
Blev lite konstigt men aja, har pappas jobb dator och tangenterna och datorn i sig är inte riktigt som den ska hehe, Men iaf, 
Prova att rida på volt och ställ utåt men då kan de istället bli att de hänger sig på ytter :P men prova och se om det funkar annars prova att få hästen att gå bort för innerskänkel och driiiiiv. sen om hästen är framtung så försök att rid den med kvickhet, var kvick i handens hjälper speciellt. Men rid för bra tränare, mitt bästa tips lycka till! :)
 
 
 

Regn och rusk

Hejsan, fy och usch för vädret nu asså, jag har rast så slänger in ett Pytte inlägg, jag har inte så jätte mycket att skriva egentligen, men tänkte göra ett litet häst schema för helgen, 

Torsdag - lösgörande dressyr i paddocken annars (vila)?
Fredag- vila annars  (Dressyr i paddocken)? Har inte bestämt dag än, 
Lördag- "gymnastik hoppning"
Söndag-  ängen, sen mke bommarbete lång och låg.

Är ju älgjakt nu också så då är det bra att ha paddock, imorgon är det äntligen fredag & det känns ju mer än skönt, jag har faktiskt inget planerat imorgon förutom stallet, kanske skulle träffa Elina på en fika, men vi får se.
Jag hoppas iaf att ni får en jättebra dag så hörs vi. 







Bild i repris men vad gör dä, världens finaste, speciella knasiga, galna och underbara häst ❤️❤️❤️

Fel sida

Hej, jag kan ju iaf börja med att säga att jag vaknade upp på helt fel sida idag. Barnen har smittat mig igen så min hals känns som tusen knivar plus att min mage gör jätte ont.. :/ jag var såhäär nära på att tappa mobilen i toaletten och jag trampade rakt i Tuvas äckliga mat skål, sen skulle jag hämta te till mamma men det tappade jag också såklart åh, sen skulle jag hopptränat med Julle imorgon för en bra tränare men nu kan jag ju inte det helt plötsligt för att vi ska fira min bror & pappa som fyllde år för 60 år sedan, seriöst.. Jag bryr mig inte ens.. 
Åh och det är fredag, skjut mig..
Aja slut på klagandet, hoppas allt är tipp topp med er iaf och att ni får en bra fredag. Ska iaf på bio med mina pinglor imorgon så det ska bli skönt, igår red jag lotus en tur också i paddocken och han var lika lugn som vanligt, började med att samla han lite smått stundtals nu och det gjorde han bra. Jullson och jag stod mest och gosade igår, världens bästa häst. 
En till bra grej är att på höstlovet ska jag hälsa på min gamle kompis Sune, åh vad jag saknat han och vet ni, hela den veckan ska han stå hos Peo, fatta vilka minnen att rida ut på de där gamla vägarna igen, haha.
Aja om jag blir Piggare så får Julle sig en skogstur idag. Men just nu mår jag inte alls bra, Gud vilket roligt inlägg haha men iaf ha en bra dag! 

Fina fina prinsen💕

Bråk galen häst

Hej, nu fick jag lust att blogga igen så det fick det bli, har iaf precis kommit hem från Julle, klassblöt.. 
Han var heelt galen idag blev så otroligt förbannat envis. Det började bli mörkt och det regnade & blåste som bara den så inte konstigt, jag höll på i säkert 30 innan jag fick han på min sida, han vägrade gå i i paddocken för att det var ett hinder där, och han har ju aldriiiig sett ett sådant förut.. Han stod på 2 ben idag mestadels men tillslut när han "litade" på mig och gick in blev han hur fin som helst han fick mest kolla idag. Eftersom allt var så läskigt, men han blev super fin och lyssnade väldigt bra.
Mamma stod brevid och skrek att jag skulle hoppa av och gå hem med inte en chans att jag skulle gjort det. Då vinner han ju..;)
Haha aja, har inte ridit honom när det blivit så kolsvart iår än så det var ju ändå rätt bra att han fick se det. Tur det är belysning i paddocken. 

Idag har det varit en riktigt grå dag, men ändå lite mysigt fast ändå inte. 
Kollade massa sommarbilder förut och fyfan, vad jag saknar det..
 Men hösten är ju himla mysig faktiskt, drömde att det var julafton inatt också hehe, en aning tidigt kanske. Mammor på mitt dagis där jag är säger till sina barn, nej nu får du vara snäll, tomten kommer ju snart. Haha allså ärligt stackars barn det är ju ändå 2 månader kvar.. 
Aja nu ska jag fixa för imorgon och sen äta, hoppas ni får en jättebra vecka så hörs vi. 




Lotus





Rubrik or something

Heej, allså jag börjar smått få tillbaks min motivation till att blogga haha, jag har redan slutat fattar ni? Och det är fredag såå skönt, det var bara 2 barn idag så var därför jag fick sluta, väldigt chill dag om jag får säga så. 
Jag ska iaf dra på mig löparskorna och springa några km innan jag träffar goa Elina, och senare Ida :)
Sen är det ju idol också så det kan jag ju inte missa. 

Julle var väldigt mjuk och fin igår, och hur lugn som helst? Dagen innan var han helt galen, började lite smått med galopparbete igen också och det gick bra, lite stel fortfarande i höger men vi får fortsätta att kötta bommar och massera så hoppas jag att det släpper snart.
Imorgon ska jag fixa i stallet tidigt, sen rida Julle, Lisse, & lotus. 
Tänkte jobba lite med upphöja bommar imorgon med Julle, eller ut, men inte så hårt, Lisse tänkte jag hoppa lite, och Lotus får en skogstur.
Aja slut på hästpratet, nu måste jag träna, vi hörs kanske ikväll elr nåt. Ha en jätte bra fredag & helg! 

Åh jag saknar Sune så otroligt mycket, var månader sedan jag såg honom nu.. 
Jag vet iaf att han har det super bra och för några helger sen så tävlade han, haha runt 30 och fortfarande tävlar, Alltid number 1 ❤️




RSS 2.0