Hemma

Hejsan! Är hemma från skolan idag har ont i huvudet så det var lika bra att stanna hemma en dag. Bloggar från mobilen nu fast inte blogg appen då, nu har jag precis ätit frukost och ska nog se på tv nu tror jag. Senare ska jag ju till Eddie så jag bloggar säkert ikväll från datorn också , ha en bra dag! 

datorn

Heeej! Åh nu var det såhär längesedan jag bloggade igen och jag saknar verkligen bloggandet! Såå nu tänker jag börja blogga igen men eftersom blogg appen på mobilen fortfarande inte fungerar -.- så kan jag ju bara blogga från datorn och pappa använder ju den när han jobbar så kan inte blogga så ofta och heller inte lägga in nya bilder för det går inte att ladda över från mobilen. Men jag kommer blogga från datorn så länge så får vi verkligen hoppas på att dom fixar den där blogg appen snart.
 
Idag är det ju tisdag och det har ju precis varit lov, fick gå hem ifrån skolan idag för att jag fick världens huvudvärk och jag tror att det är lika bra att vara hemma imorgon också, men ska ju till Eddie imorgon så får se om jag orkar rida:)
Har hänt så otroligt mycket saker så kan inte berätta allt det är väl inget speciellt som har hänt direkt men,ridningen har jag verkligen hittat igen förra gången skrev jag ju att det inte hade gått så bra och jag visste inte varför men det var nog bara en liten period som det inte ville sig riktigt. 
Jag är så trött på "kärlek" också , tänker bara glömma honom nu ingen ide + att jag inte bryr mig ändå och jag har nog inga känslor kvar ändå, baybay "idiot" ...vi är kompisar och det räcker:)
haha förlåt nu förstår ni säkert ingenting men tror ni ändå förstår vad jag menar litegrann också är det bara skönt att skriva av sig såhär ibland utan att behöva förklara egentligen vad allt handlar om. 
 
Vill ni veta ungefär hur mitt liv ser ut just nu så är det ju såklart skolan först sen brukar jag kanske v med kompisar elr bara åka hem och plugga eller ta det lungt/träna. eller stallet såklart. Sry för ett konstigt inlägg haha men vi hörs snart igen , kul att ni kollar in då&då också :) ni får ha en bra kväll men vi kanske hörs lite senare .
för varje berg du bestiger se inte bara vad som liggger framför dig, titta ner och se vad du redan har åstadkommit.
 
RSS 2.0