5,5

Har fått en kommentar om att jag ska skriva 5 saker jag ogillar/hatar/ stör mig på och 5 saker jag gillar så tänkte göra det nuu!:)))

5 saker jag ogillar/hatar/stör mig på:
• folk som är falska/ljuger om sig själva/om andra, säger saker som inte är sant för att dom tkr synd om sig själva. Eller ljuger om andra, så lågt dom har ingen som helst självkänsla. 

• brummande bil ljud, hahah hatar det.

• kommer inte på nåt mer jue

5 saker jag gillar:
•sommaren
•kyckling wok 👌
• choklad 
• känslan efter ett jätte bra träningspass
• shopping, bara för att xD

Tisdag idag ju och Valborg imorgon, ska ni hitta på nåt speciellt? :)
För mig blir det ganska lugnt, hoppas verkligen att vädret håller i sig skulle det inte blir snö imorgon säger dom? :/
hoppas verkligen inte det iaf, ni får ha det så bra så hörs vi! 😊


Ovärt inlägg

Tänkte bara blogga lite snabbt, igår red jag och jullson ut, inga krav han fick bara vara "häst" och det gick bra, pigg och väldigt glad. 
Idag har jag tränat och så och imorgon ska jag och mamma ev till stan men får se. 
Vääldigt kort inlägg men orkar inte, godnatt! :)



Trp

Min mobil funkar knappt, eller har inget internet så kan inte smsa får inte ens sms.. Egentligen måste jag plugga nu men är såå trött, hahah vet inte varför jag bloggade och skrev detta..

Den här dagen igen..

Heej! Söndag idag & det innebär ju skola imorgon.. Men bara 3 dagar som Tur är. 
Nu är jag påväg till stallet ska rida ut ett pass på hästen. 
Sov kanske en timme inatt bara så sen ska jag hem och ta det lungt och plugga.. Back to reality typ.
Ett kort inlägg men ni får ha en jätte bra dag så hörs vi kanske ikväll. 

💕

Den här dagen igen..

Heej! Söndag idag & det innebär ju skola imorgon.. Men bara 3 dagar som Tur är. 
Nu är jag påväg till stallet ska rida ut ett pass på hästen. 
Sov kanske en timme inatt bara så sen ska jag hem och ta det lungt och plugga.. Back to reality typ.
Ett kort inlägg men ni får ha en jätte bra dag så hörs vi kanske ikväll. 

💕

Sista dagarna

Julle var så duktigt igår, vi jobbade lite olika former och han var så avslappnad och fin hela passet, stegrade sig inte heller så duktig! ❤️
Idag om jag hinner dit ska vi rida ut ett lugnare pass, men nu ska jag göra frukost åt mitt kusin barn som sovit över hos oss för första gången hon sover över! Haha, så vi hörs senare kanske.



Margrisarna 


Efterrätten jag åt med tjejerna i torsdags, det var jätte gott mkt godare än det ser ut iaf xD

Kvarg&hallon

Innan ett träningspass👍


Tisdagggg

Heej!
Vet att bloggen är as tråkig bloggar då och då vad jag har gjort och hur kul är det att läsa egentligen? Men ni Behöver ju faktiskt inte läsa om ni inte vill och jag kommer nog ha kvar bloggen och blogga då och då. Har inte lust och tid till mer.
I förrgår åkte jag och Louise in till stan på kvällen, bara för att hitta på något vi köpte jordgubbar & sallader och lite gott och satte oss vid sandgrund och åt och hade det jätte mysigt. Efter det hamnade vi i Skåre som vi alltid brukar göra... Hehe 
Julle skötte sig bra igår, han var lite halv galen för dom åkte med massa crossar så innan vi kom ut fick han typ panik istallet och då stod han på stallgången vilket han inte brukar göra för han har inte riktigt lärt sig att stå där än också är han så himla stor för den stallgången Men det gick bra, fick in honom i boxen snabbt.
Han var väldigt spänd när jag red honom och väldigt trippig men annars gick han bra för det var verkligen ljud överallt! 
Idag har jag faktiskt inget planerat än sålänge, imorgon kommer mina saknade kusin barn och ska vara här hela dagen, på torsdag ska jag ev ut och äta i stan med mina tjejer. 
Så nu vet ni lite haha, vi hörs! 

Tog bort mig för jag orkar inte va med haha


Du är bäst min sjärna 🌟




Bästa Louise❤️❤️



25 grader i solen 👌👌👌



Glad påsk!

Hej hoppas allt är bra med er, jag får se om jag tar en liten bloggpaus (vilket jag typ redan gjort eftersom jag inte bloggat på hela veckan men)
Vi får se. 
Nu ska jag snart åka till Julle, tror jag ska jogga honom lång och låg eller så rider vi ut och bara rider haha.
Imorgon ska jag iaf rida igenom honom ordentligt i paddocken, dressyr tror jag.

Senare ska vi till farmor, äta påskmat och umgås. 
Ha en grym dag idag så hörs vi snart igen!!

Gosen 

Glad påsk!

Hej hoppas allt är bra med er, jag får se om jag tar en liten bloggpaus (vilket jag typ redan gjort eftersom jag inte bloggat på hela veckan men)
Vi får se. 
Nu ska jag snart åka till Julle, tror jag ska jogga honom lång och låg eller så rider vi ut och bara rider haha.
Imorgon ska jag iaf rida igenom honom ordentligt i paddocken, dressyr tror jag.

Senare ska vi till farmor, äta påskmat och umgås. 
Ha en grym dag idag så hörs vi snart igen!!

Gosen 

Mår pyton

Åhh vill verkligen inte bli sjuk nu... Det var ju väldigt passande isf..
Har haft ont i halsen hela helgen, men nu börjar jag få as ont i huvudet också åhh hahah blir så sur.. 
Aja, blev en stall ledig dag idag och just nu ska jag egentligen packa för imorgon men vet inte ens om jag ska göra det eftersom allt typ snurrar har säkert feber också, men jo det gör jag nog lika bra att försöka, kan ju vara bättre imorgon.
Sista veckan innan lov också, känns verkligen som det är välbehövligt nu. Men ni får ha en bra kväll och en bra vecka!! :)


❤️❤️❤️ ❤️

,

Är verkligen sämst på att blogga.. Sry får se hur det blir med den


Vlogg?

Förresten vill ni att jag gör en Vblogg eller något sånt? Men isf vad ska jag prata om ska vi ha frågestund eller så? Kommentera!!!! 


Friday bitches

Hej hoppas allt är bra med er, nu sitter jag på bussen påväg hem från kd har varit och kollat på ett gymnasium idag med Emelie och Josefin, och det var ganska mysigt där. Får se om jag går där. 
När jag kommer hem ska jag städa, kul men sen kommer Ida och hon ska sova hos mig tills imorgon tror jag för hon ska med till stallet :)
Imorgon ska jag trimma Julle, markarbete tror jag kanske med lite småhinder men får se. Hoppas ni får en as bra helg vi hörs senare tror jag! :)



Love it💕

Så duktig❤️

Helt sjukt den lyckan jag kände efter ridpasset idag var helt amasing, han lysande jätte bra fatta galopp från halt trampa under sig och jobbade verkligen med hela ryggen och kroppen, han var så duktigt👌 
Bloggar kanske senare annars imorgon vi hörs


Tråk dag

Vilket tråkigt väder det är idag, har slutat redan för vi hade nationella i no och det gick inte så jätte bra tror jag:/
Men vi får se, nu håller jag på att steka hamburgare haha och ska kolla på ett monster till svärmor, ha sett den förut men ska se den igen, tror den var ganska bra kommer typ inte ihåg. Idag blir det inte stallet heller utan ska antagligen bara vara hemma och ta det lungt idag om jag inte träffar någon senare men tror inte det. Känner bara för en dag hemma med film osv.. 
Haha väldigt ovärt inlägg men nu vet ni att jag lever;)

Gud vad han gjorde sig till häromdagen  bara för att få lite godis, han försökte göra konster och jag vet inte vad, la huvudet på sen och allt hahahaha

Smr

Söndag igen,, vaknade och hade jätte ont i ryggen vet inte vad jag gjort måste luggit konstigt eller något, nu är jag iaf påväg till stallet. Ska inte rida idag myser nog bara med honom i stallet eller så tar vi en pw, haha fast det går nog tyvärr inte med han.. Men får se är lite sugen på att träna honom lite från marken i paddocken om det vill sluta att regna någon gång?!?!
När jag kommer hem är det PLUGG som står på schemat den träna om jag hinner. Ha det bra.
Förresten räknade ut förut att det bara är 36 skoldagar kvar om man tar bort alla lovdagar osv, dock var det mamma som räknade så skyll inte på mig om hon räknat fel nu för det skulle inte förvåna mig heh



Hoppat

Hej! Ligger i soffan och somnar vilken sekund som helst, herregud hur trött kan man bli haha, hoppade med Julle idag först var han som vanligt stegrade och höll på men sen blev han fin och vi skuttade över några språng riktigt nöjd med honom faktiskt duktiga hästen, imorgon blir det ett väldigt lungt pass om jag ens rider, kanske tar med älgen på en promenad istället❤️ Ha en bra kväll puss! 



Från idag, Louise var också med och red Fire och dom var så duktiga! :) 

Sool

Godmorgon! Åh vilket fint väder det är, funderar på att äta frukost ute till och med haha som jag alltid gör på sommaren. Har jätte mycket tränings verk i benen från igår så kunde knappt gå när jag gick upp först men det är så det ska va, till frukost vet jag inre vad jag ska göra än kanske en smoothie och något mer såklart, hoppas ni får en bra dag! Vi hörs! :)


Tränat

Körde ett riktigt hård pass, det r så skönt! Nu sitter jag med mamma och tittar på let's dance så mysigt älskar fredagar, haha fast vem gör inte egentligen ;))
Tänkte skriva om en sak men gör det nån annan dag, imorgon ska jag till jullson saknar han såå, har inte varit hos han sen i tisdags (!!!) då var han inte direkt sammarbetsvillig så får hoppas på ett bättre pass imorgon


F

Hur ska du göra till sommaren med Julle och hästar? 
Vet inte riktigt hur det blir till sommaren än, det får tiden utvisa :) kommer rida all day iaf i hope!!

Gillar/skriver du med någon kille?
Nej det gör jag inte:)

Vad ska du göra i helgen?
Jag ska rida,plugga träffa Louise, sova aa typ det, 

Vad tycker du om reptiler?
Haha vill inte ha några själv men jag tycker inte så jätte mycket om dom, lite rädd för ormar och sånt. lol





Repetw

Hej äntligen fredag!! Nu har jag precis städat åt marsvinen och ska precis städa åt mig själv haha.. Sen plugga, kul på en fredag men måste verkligen.
Sen ska jag bara ta det lugnt sätta på mig mjukis och sätta eller lägga mig framför tv:n och titta på let's dance. 
Skolan har varit bra, precis som vanligt dock har våran typ "favorit lärare" slutat idag, det var jätte tråkigt för han var den bästa läraren jag någonsin har haft, men men sånt är livet.. Hahah skoja, men nu måste jag städa vidare ha en awesome fredag 


Tycker om han så mycket, kan du inte bara bli bra nu,

Lite bilder



Om My way to school

Jag och Elina sorterade hennes nagellack igår



Åhh älskar det <3333


Chokladbollarrr


Stora lillhästen <3

q/a

Heej hoppas allt är bra med er! :) 
Har fått en kommentar som jag tänkte svara på dock har det blivit lite krångel, så min dator funkar inte just nu så bloggar från mobilen så screnshootade kommentaren så skriver jag svar efter haha hoppas det går bra.

Tack så jätte mycket! :) jag har valt praktiska barn&fritid som första, ja jag tänkte faktiskt välja lillerud dock hörde jag tyvärr nästan bara negativa saker om det :( det var jätte bra på anläggningen där och så men man får inget direkt jätte bra Jobb tyvärr, och de var väldigt synd. Jag var där en gång för längesedan och kollade på det men kommer faktiskt inte ihåg så mycket av det. Så jag valde inte lillerud för att det inte leder till jätte bra jobb också är det ganska långt att åka om man inte bor på anläggningen (fast det beror ju självklart på vart man bor)  Också är det ju inte bara häst utan jordbruk också och det tyckte inte jag lät så intressant, man väljer ju olika inriktningar och så men jag tror det var så att man hade allt första året? Men jag kände att jag inte ville gå där just för jobben osv, såklart ska man ju gå det man tycker är kul och är väldigt intresserad av men jag kände ändå att jag ville gå på ett annat gymnasium. Dock tror jag att det är väldigt mysigt på lillerud! :) Sen finns det ju andra ridgymnasium också dock är dom ganska långt bort. Så nu har jag bestämt mig att inte jobba med hästar utan ha det som ett intresse på mig fritid istället tror jag. Det är ju omval snart så jag får se om jag byter något val eller inte vill ju egentligen gå någonting med häst men somsagt kan ju ha det som ett intresse. Har ju inte direkt jätte mycket erfarenhet av det här men hoppas jag hjälpte dig litegrann iaf :) lycka till! 
RSS 2.0