Funderingar och så

Hej, är allt bra med er? :) 
med mig är det bara bra, dagarna bara rinner förbi herregud vi gick ju ur skolan typ i förrgår? 
Haha, aja idag har jag badat på efm, åkte till arnäs och tog ett dopp och umgicks lite med Emelie, Josefin, tove och Dennis. 
När jag kom hem lagade jag mat hehe och har inte gjort så mkt mer faktiskt.
och Julle bulle har ramlat i transporten och fastnat:/ när dom skulle träna, han är halt på ena bak och så, så han ska vila några dagar, åker till han imorgon och pysslar om han ordentligt och får se jag rider Lisse en tur. 
 
Jag hinner verkligen inte tänka nu haha, om mindre än en månad ska jag börja gymnasiet och allt går ju så fort. Ni vet sådana där tankar som typ - vill jag verkligen gå den linjen?! Tänk om jag valt heelt fel? och massa sånt där, antar att det är så bara för att jag är nervös kanske även fast jag inte hunnit tänka nåt typ.
Men ändå ibland känns det som man liksom får stanna upp och verkligen leva NU och inte fundera så mkt på framtiden elr dåtiden, utan leva just precis nu.
haha men ni får ha en jätte bra fortsatt sommar vi hörs väl snart igen antar jag. 
 
Kanske lite felstavningar här och där men bloggade från ipaden och den är inte som den ska direkt.
 
 
 
 

last summer

Helt sjukt vad jag saknar somrarna på nergårn allså, jag och louise och alla hästarna det skulle ju va så.
Min fina kille som jag saknar så mke.
 
Louise och Tacken<3
 
travarna
 
 
 
 
 min prins<3
 
hade inga bilder på Sune på denna datorn så det får ni kanske någon annan gång.

Veckan

Tisdag- jordgubbar maybe med Louise, uteritt på hästen.

Onsdag- har faktiskt inget planerat än, 
Dressyr på ängen el uteritt. 

Nån dag ska jag och Louise kanske till Sunne vattenland också haha, bara det blir fint väder. Nu har jag precis ätit frukost och ska kanske åka hem ett tag innan stallet, sen kommer kanske mitt kusin barn hit så får se. 
Men hoppas ni får en jättebra dag!!!!



Men hej!!

Åh Heej! Igen
Gud va länge sedan det var jag bloggade nu, men kände bara för att uppdatera lite, kul att ni hänger kvar några stycken trots min dåliga bloggning. 
Iförrgår sov jag hos Emelie, vi hade jätte mysigt åkte till skivtjärn och tog kvällsdopp och allt, super mysigt👌
Igår åkte jag och Louise till bomstad och där träffade vi Sandra och Johanna, på kvällen åt vi på spicey och det är så gott.
Så igår var jag inte hos Julle, idag red vi i paddocken mkt bommarbete och vi liksom flög fram och känslan var såå bra  vi bytte galopp över en bom några ggr vilket han har haft lite svårt med men det märktes verkligen inte idag, mkt ökningar, halvhalter osv prövade även lite öppna och det gick också bra.
Slutade med att sätta mig ner och jobba igenom traven och han var jätte mjuk och fin, kändes som vi kom dansande idag haha, imorgon får vi se om vi hoppar  elr rider ut, beror lite på vädret också.
Nu ska jag duscha men nu fick ni ett litet snabbinlägg iaf.
Om några veckor åker jag Emelie, Josefin, Elina Daniel, William, Dennis och Hugo till Liseberg och det ska bli grymt, ska lätt åka Helix, dock kommer jag fega ur när jag väl är där säkert.. 


Omg




Bästis aka kusin ❤️


💗💗💗

Bebisen <33






Grym kväll

Heej! Hoppas allt är bra med er!
Igår var vi ju på diggiloo och det var faktiskt hur bra som helst!!
Efteråt var det efterfest på ett ställe där som vi gick till en stund sen åkte vi hem dock skulle vi inte gjort det för några artister kom dit senare!!
Haha skulle rätt gärna vilja träffa Erik segersteth (stav) och Oscar Cia. 
Men aja as grymt var det iaf👌
Idag tänkte jag och Emelie gå på pip först men det blir så stressigt med allt så ska jag ju till stallet Och så så det får blir en annan gång, alltså om ett år haha. 
Imorgon ska vi på konfirmation sen åker jag och pussar på hästen och får se om vi tar en tur elr om han får vila. 
Och nej tar inte bloggen så serriöst, bloggar då och då.. Och inte så jätte roliga inlägg direkt kanske men haha orkar inte bry mig. 
Får se om jag ska ha kvar den till hösten elr om jag tar bort den tror iaf inte jag fortsätter blogga. Tyvärr.
Men ni får ha en grym dag det är ju såå himla varmt också!







Världens dåligaste kvalitet, men det får duga.

Åh..

Skrev ett as långt inlägg som bara försvann jökla app jävel...

~



Please don't tell me you love me if you don't, because i might do something crasy like belive it. 


Veckan

Hej tänkte bara slänga in ett litet snabb inlägg, i morse följde jag med mamma till Forshaga för hon skulle bara lämna några papper nånstans men jag satt i bilen och väntade i EN OCH EN HALV TIMME herregud.. Följe bara med för att köra heh.
Åkte till visten en sväng och badade med Tuva sen åkte jag hem gjorde mig iordning åkte till stallet red 2 hästar och kom hem runt 10 hahah. 
Imorgon ska vi till stan, köpa presenter till en och så. Sen ska jag till Julle, och på fredag är det äntligen diggiloo!
Vi beställde Vip biljetter så vi får typ mat och dryck innan showen. Ska äntligen träffa Nadja guud, var alldeles för längesedan vi sågs. 
På lördag ska jag antagligen träffa mina tjejer och på söndag konfirmerar sig Louise, haha vet inte varför jag rabblade upp allt det här men nu vet ni iaf, vi hörs :))


Fina Louise och fire. 

💕

Saknaden är så jävla stor, allt jag önskar är att du var hos oss nu 
Ibland gör det extra ont, man är själv hemma går runt och letar också kommer man liksom på, att du Inte är nånstans. Du har lämnat ett så otroligt stort tomrum, älskade vän ❤️


RSS 2.0