❤️

så duktig var han idag <3

Inga ord kan beskriva hur mycket jag tycker om dig, älskade, knäppa, galna fina häst ❤️ 

You only live once

Tjaa är allt bra?
Har spenderat kvällen med världens underbaraste Louise! Vi köpte med lite gott och åkte till vår sommarstuga dock badade vi inte men vi kände på vattnet alltid nåt, sen har jag faktiskt badat flera ggr för er som inte visste ;) hahah
Det var så varmt förut så jag och Julle red en sväng på banan inte så mkt krav han var väldigt pigg idag och väldigt pigg på hjälper osv så är jätte nöjd med prinsen. 

Är jätte motiverad till saker ikväll haha, så ni om ni får nån chans till att göra nåt någon gång TA den chansen, kanske får du den bara en gång så grip tag med båda händerna och dra dig in i den kanske förändras nåt till nåt riktigt bra.
Tror många inte vågar ta så mkt chanser eller vad man ska säga för att vi är så bekväma i nuet men köör 
You only live once :)
Nu ska jag göra nåt fick värsta rycket hahah men vi hörs imorgon.


Snaart sommarlov

Hej! 
Alltså förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen men det har varit mycket nu så bloggen har jag behövt lagt på hyllen ett tag och fokusera på lite viktigare saker nej men ärligt talat har jag inte så stor blogglust heller så det är väl kanske mest därför jag inte bloggat.

Det är ju snaart sommarlov så himla Sköönt!! 
Är så skol trött så det finns inte, har ett litet prov kvar och en inlämning sen är det klart! Alltså fattar inte hur jävla fort kan ett år gå?? 
Aja precis landat i soffan nu, har varit hos jullson och det blev en liten kvälls tur idag han skötte sig prima och det är så kul för det märks verkligen att han gör stora framsteg varje dag (förutom nä r han tar fram det där spöket i huvudet och blir rädd för allt och alla, men han har blivit så mkt mer avslappnad och vågar verkligen slappna av utan att spänna sig hela tiden och typ - hjääälp en buske jag tror jag döör MÅSTE springa till Afrika typ haha, jullson<3333 sen tycker jag att han inte riktigt är lika känslig han är vääldigt känslig men mycket bättre.
Idag red vi ut, red en tur med Linda och Tindra sen joggade jag av honom i paddocken och han var så avslappnad och fin.
Imorgon vet jag inte riktigt än vart jag rider tror det blir på banan, med lite bommar och så.
Nu ska jag äta sen blir det nog en rätt lung kväll ni får ha det as braa sålänge så hörs vi nog imorgon!




HAHAHA 

Lite bilder.,,




Lisse Bisse


Hjärtis<33











Hahah hade bara lust för att lägga upp lite bilder, får se om jag bloggar senare :))

Sry

Blev en liten blogg paus, börjar antagligen att blogga imorgon igen.


~





Old me


Hahahah hittade den här bilden på mig, lite cool var jag väl ändå som liten? XD:PP inte ett dugg men ni ska bara veta vad cool jag kände mig när jag fick hålla i den där "start" flaggan elr vad det är/heter xD

Äntligen

Hej Finisar! ÄNTLIGEN FREDAG!!
Ni förstår inte hur mycket det varit den här veckan, idag skulle vi ha 2 prov, 1 nationellt och en franska inlämning och glosor egentligen. Som tur var fick vi skippa 1 prov och franska hade vi inte annars hade jag varit död nu.

Nu har jag precis kommit hem vi hade orientering på idrotten, jag och Josefin och Joakim sprang vi var överallt typ sen skulle Josefin med bussen så vi fick typ springa ut.
Nu ska jag äta sen till jullson, tänkte lägga upp ett litet schema för helgen.
 
Idag- lugnt i paddocken, ev lite bommarbete också för att få han riktigt mjuk&rörlig. 

Lördag- ut i skogen, lite tempoväxlingar 

Söndag- ev lite hoppning, galoppombyten osv. har inte riktigt bestämt än och får se om det blir såhär 👆 haha
Nuu ska jag äta är såå hungrig haha hoppas ni får en jätte bra helg! :)

Har bildbrist tyvärr..:/

Fullt upp!


Gah hinner inte blogga ens, uppdaterar er i morgon det är så himla mkt nu, vi hörs! :)


<3

Varje sommar, varje dag för alltid skulle det ju vara vi men nåt hände. 
Jag saknar dig så det gör ont, du har lärt mig ALLT precis allt allt, du visade mig saker jag inte visste förut och det var alltid du som tröstade mig när något var fel. 
Det var mot din man jag kunde gråta tills tårarna tog slut om jag var ledsen 
Du var magisk ✨
Kommer ihåg så väl när vi ramlade på isen och jag fick hela dig över min lilla fot, eller när jag var jätte liten och trodde att jag kunde longera dig bra och det slutade med att jag låg under dig, när vi badade, galloperade över den stoora ängen på vintern bara du och jag och snön yrde, det var det bästa du visste.
Jag saknar dig du förstod allt ❤️




..

HAHAHA klockren 👌

Sunday

Hejsan på er!
Ledsen för att jag inte bloggade nåt igår men kom hem jätte sent och orkade verkligen inte.
I dag har jag inte varit i stallet utan åkte till mormor på förmiddagen, kul att träffa henne blir inte alls ofta, sen har jag övningskört och så haha gick faktiskt bra körde på 4:an för första gången xD man måste ju börja någonstans. 

Nu har jag precis duschat och sitter i soffan och ni vet, gör mat sammtidigt som jag springer runt och packar osv inför imorgon, en vanlig söndags kväll helt enkelt. 5 veckor till kör vi, sen, =LOV!!!!
Hade fått en kommentar om jag rider Sune elr vimsan nåt längre, Sune hälsar jag på ibland och han är precis likt sig prinsen, vimsan rider jag nästan inget längre har ju Julle nu så kan hända ibland att jag tar en barbacka tur på henne elr så men annars aldrig. 
Hinner inte när jag har jullson. 
Hoppas du fick lite svar på din fråga iaf :)
Imorgon efter skolan ska jag rida ett lugnare pass på honom, sen plugga!! Hoppas ni får en jätte bra vecka så hörs vi! 


Elina

Hej, bloggade inget igår var i Sunne hela dagen, var ju marten hahah så när man åker dit med mamma och hennes kompisar så är man inte där i 3 timmar utan heela dagen. Så kom hem runt 8 igår tror jag.
Nu är jag påväg till Elina, saknat henne jätte mycket så ska verkligen bli skönt att träffas. Vet inte riktigt vad vi hittar på men gissar att vi kommer åka fyrhjuling det är ju såå kul hahah.
Kort & väldigt värt inlägg men vi hörs senare ikväll. Ha det så bra! :)


Maten jag gjorde förut, grillad kyckling och klyftpotatis 👌
Okej pappa gjorde typ kycklingen men jag grillade den haha.

Elina

Hej, bloggade inget igår var i Sunne hela dagen, var ju marten hahah så när man åker dit med mamma och hennes kompisar så är man inte där i 3 timmar utan heela dagen. Så kom hem runt 8 igår tror jag.
Nu är jag påväg till Elina, saknat henne jätte mycket så ska verkligen bli skönt att träffas. Vet inte riktigt vad vi hittar på men gissar att vi kommer åka fyrhjuling det är ju såå kul hahah.
Kort & väldigt värt inlägg men vi hörs senare ikväll. Ha det så bra! :)


Maten jag gjorde förut, grillad kyckling och klyftpotatis 👌
Okej pappa gjorde typ kycklingen men jag grillade den haha.

Skutteliskutt

Tjenare just nu sitter jag i bilen och väntar på mamma, hur kan man ta så lång tid på sig för att köpa 1 grej hahah tror jag har suttit här och väntat i 30 min iaf, känns så xD
Trodde inte jag skulle orka rida elr ens åka till jullson men joo det gjorde jag, blev mkt bättre när jag kom dit och möttes av ett härligt gnäggande från honom gosen, red i paddocken först hoppade ett litet skutt idag först väldigt samlad galopp sen mer förlängd. Han var jätte duktig och efter det red jag ut en liten tur med Linda och Eva- Lena.
Nu ska jag hem och landa och försöka bli bättre tills imorgon. 



#dreambelivedaredo 

Torsdag och ledigt 👌

Känns som jag börjar bli sjuk igen..
Mår illa och är bara väldigt trött och kanske har feber..
Så idag ska jag ta det lungt, ska till Julle ikväll men får se om jag orkar rida. 
Hade ni det bra igår? :) eftersom både jag och Louise kände oss sjuka så fick det bli väldigt lungt vi kollade på fyrverkerierna och så och det var mysigt! :)

Längtar så till sommarlovet, men ändå inte om ni förstår haha.. Kommer ju både gråta och skratta på skolavslutningen, kommer sakna allt&alla jätte mycket efter alla år. Men det ska bli såå skönt med sommar iaf. Nu ska jag gräva ner mig någonstans och blir frisk.. 
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi. 





RSS 2.0