Slut ...

Hej kom hem för inte så längesedan , det var verkligen jätte kul och vi fick 13 stämplar tror jag och det var bra! Har blåmärken och brännmärken lite överallt och hela ryggen värker haha vet inte vad jag jag gjort med den men det är sånt som händer när man åker dit , vi hade iaf skit kul och det var ett minne för livet brandlarmet började ringa också mitt i allt när vi var inne i en bana fatta att vi fick världens panik , som tur va var det bara falskt alarm . När vi var hemma åt vi på donken också , var skit hungrig.

Just nu ligger jag bara i soffan och orkar inte göra nåt , ska gå och lägga mig snart och kolla på nån film tror jag.
Imorgon i skolan ska vi springa 9 km men är ju fortfarande förkyld så tror jag ska gå/springa för jag MÅSTE bli helt frisk nu.
Men vi hörs antagligen imorgon hejdå!

- honestly you still mean everything to me , but your just not worth the fight anymore. And you would never care anyway ...💔 ?

Höstjackor

Hej! Antar att ni har sett att det har varit väldigt mycket stav fel här och där ibland på inläggen , och det är när jag bloggat från ipaden som har varit helt konstig så ni vet. Så kommer nog inte blogga från den något mer.
 
 
Här kommer det lite nya härliga höstjackor :
 
(dom kommer någon annan dag istället blev lite fel)
 
 
 
 
Nu ska jag ta lite varm oboy och sätta mig framför tv:n ett tag , ni får ha det så braa imorgon är det en ny vecka med nya tag. Vi syns :)
 
 

Höstjackor

Hej! Antar att ni har sett att det har varit väldigt mycket stav fel här och där ibland på inläggen , och det är när jag bloggat från ipaden som har varit helt konstig så ni vet. Så kommer nog inte blogga från den något mer.
 
 
Här kommer det lite nya härliga höstjackor :
 
(dom kommer någon annan dag istället blev lite fel)
 
 
 
 
Nu ska jag ta lite varm oboy och sätta mig framför tv:n ett tag , ni får ha det så braa imorgon är det en ny vecka med nya tag. Vi syns :)
 
 

Höstjackor

Hej! Antar att ni har sett att det har varit väldigt mycket stav fel här och där ibland på inläggen , och det är när jag bloggat från ipaden som har varit helt konstig så ni vet. Så kommer nog inte blogga från den något mer.
 
 
Här kommer det lite nya härliga höstjackor :
 
(dom kommer någon annan dag istället blev lite fel)
 
 
 
 
Nu ska jag ta lite varm oboy och sätta mig framför tv:n ett tag , ni får ha det så braa imorgon är det en ny vecka med nya tag. Vi syns :)
 
 

TAGGA Bodaborg imorgon !!!!

Hej ska jag vara ärlig har jag inte pluggat någonting alls än , har inte ens rört böckerna hehe ..
Aja får väl plugga lite iaf sen haha orkar Intee , ska iaf till Bodaborg imorgon med Emelie , Josefin och Elina. Vi åker från deje runt halv 7 , vi har studio dag imorgon och Emelie fyller år på torsdag så vi ska bjuda henne på det! :)
Var väl bara det jag skulle säga tror jag vi hörs sen .

lite svar och så.

Bommarbete med Eddie : gick ganska bra , mkt bättre än igår och han var mer framme för skänkeln idag och kunde iaf galoppera lite hoppas ni förstår .
 själva "bommarbetet" gick ganska bra efter ett tag .
 
Nu har jag precis ätit och duschat och ska plugga nu ett tag . Sen ska jag nog gå en sväng med Tuva tror jag.
 
Här kommer det lite frågor och svar (tror inte jag har svarat på någon innan isf kommer den igen :)
 
Vet du om du kommer att tävla med Eddie framöver ? jag vill jätte gärna det och det skullle vara jätte kul , så jag hoppas verkligen det tror han kommer kunna det framöver .
 
vad är Julle för en häst ? han är ett svenskt halvblod på 5 år.
 

vad tycker du om killar ? haha, ska jag vara ärlig så kan dom vara riktigt irriterande jobbiga , men samtidigt rätt så underbara eller iaf vissa. 
 

har du varit riktigt kär någon gång ? nej inte direkt kär.
 
vad skulle du göra om du inte fick vara i stallet om du blev allergisk mot häst ? livet skulle inte vara värt att leva ..nej men jag vet ärligt inte , det skullle nog inte det.
 

vad tycker dunom skolan ? tråkig men så otroligt vikitg.
 

kan Julle mycke ? ja om man jämför med eddie haha , nej men han kan ganska mkt han är bara lite orutinerad och svår att rida. 
 

<3

💞

Hejsan ! Har pluggat lite nu på kvällen men var ju hemma 2 dagar under veckan så nu fattar jag typ ingeting i matten , så kan ju inte göra något så aa hehe .. Nu kollar jag på film med mamma , kollade på körslaget förut också min lärare är med i team Book :) så hoppas det går bra för dom.
Imorgon ska jag till Eddie igen ska inte rida Sune för han har lösa skor så rider Eddie ändå , ska rida med Louise och tacken och tror vi ska rida i paddocken och då tror jag att jag ska köra lite bommarbete med honom. Och hoppas på ett bättre pass! :)
Ni får ha en jätte bra kväll så hörs vi imorgon hejdå <3

❤❤❤

Please ....

Ibland känns det verkligen som det är så bra , ibland känns det som vi knappt känner varandra ..
Du verkar intresserad ibland , men sen när du får chansen att visa det ännu mer gör du ingeting .. Du borde ju fatta..
Men varför gör du inget ?
Jag bryr mig om dig och jag tror det kanske märks men du ? Hur är det med dig bryr du dig något ? Om du vill att det ska bli någonting snälla engagera dig lite mer .. Om du inte vill det , snälla berätta det bara isf blir så mkt lättare då .

Massa plugg ..

Men det är ju faktiskt lördag så lite godis på det också ..;)

Lördag

Hej gick till skolan i fredags och det var så himla kul , haha eller kul och kul men iaf sista lektionen då jag och Josefin försökte åka inlines det gick faktiskt väldigt bra , vi genade genom skolan också Allså inne vilket man inte alls får men vi gjorde det 2 ggr bara för att vi skulle slippa att åka runt även fast det bara typ var 10 m längre att ta det andra vägen .. Hehe sen blev vi inlåsta av killarna också men dom där inlines på och allt så var det jätte mörkt i rummet dom stängde in oss i så vi såg ingenting ...
Igår när jag kom hem från skolan var jag bara hemma , och nu är jag påväg hem ifrån stallet .. Är mindre nöjd idag med honom .
För nästan efter varje pass har det gått så himla bra jag har verkligen känt hur han har utvecklats efter varje gång och idag när jag red dressyr i paddocken kändes det som första gången jag satt på honom igen .. Han ville inte och var väldigt springig , traven i vänster varvet var ganska fin till att börja med sen vet jag inte vad som hände inte hans dag idag , galoppen behöver vi inte ens prata om .. Så det är tråkigt hoppas bara inte att det fortsätter så här nu när det har gått så bra förut ... Det måste gå dåligt ibland ju men det var verkligen kaos typ ... Aja imorgon får Eddie vila tror jag och jag rider Sune för det var jätte längesedan jag red prinsen nu <3

Nu ska jag hem duscha sen till farmor och äta sen ska jag hem och plugga so , matten , franska , engelska har så otroligt mkt så det bara snurrar i huvudet aja på måndag åker jag iaf till Boda bort en hel dag men bästa vännerna , ska även dit med klassen nån gång innan jul också ! :)
Jag bloggar sen bay bay .

Finaste du .. Kände att något inte var rätt idag , men hästar har också dåliga dagar , men han har liksom tappat allt ? Om ni förstår , men vi tar nya tag nästa gång ! :)

F

Sitter i soffan och äter grapefrukt och försöker bli frisk , ska iaf försöka att gå till skolan imorgon .
Finns inget tråkigare än att vara sjuk ...
Har inte så mkt att blogga om just nu men imorgon är det ju iaf fredag och det ska bli så skönt!

Torsdag & sjuk

Hej är hemma idag också , kom hem ganska sent igår så bloggade inte.
Red ju somsagt i skogen en liten tur blev mest skritt för det var så mkt rötter och så där jag red. Han vad väldigt pigg och framåt .

Idag ska jag bara ta det lungt kolla på film eller något tror jag. Och hoppas på att bli bättre tills imorgon.

Haha

Eddie peddie pannkaka

Hej! Är påväg till stallet nu , blev senare än vad jag trodde för min bror fyller år så vi har firat honom lite grann, ska iaf rida ut i skogen i det mysiga höst vädret .
Men ska ändå jobba honom , tänkte träna lite på att få fram honom mer så att han inte blir het utan på ett annat sätt via tempoväxlingar och så . Kolla så att han verkligen lyssnar på mig och väntar på mina signaler.

Japp japp vi hörs sen hejdå .

'

I bland undrar jag bara om det är ens värt att fortsätta , eller om det ska sluta här...

Hemma

Hej! Är hemma från skolan idag :/ har jätte ont i halsen så var tvungen att stanna hemma ..
Så ganska bra Uppdate idag ! :)

Min hals dödar mig ..

Hej finisar , hade hemkunskap sista lektionen lagade lasagne som blev riktigt god ,har jätte ont i halsen kan knappt dricka vatten .. :( nu när alla hat blivit friska från att redan varit sjuka så blir jag sjuk såklart .. Aja hoppas det är bättre imorgon.

Nu ska jag iaf till Julle , ska rida i paddocken idag , glömde ju att berätta att jag red ut på honom första gången i torsdags tror jag det var , han var väldigt stutsig men en lite tjej som har en shettis där red med så då var han lite lugnare .
Nu ska jag försöka att äta något innan jag ska till stallet ha det så bra!

Just det , nu på vardagarna kanske det inte alltid kommer att vara så nya Uppdate , mkt i skolan sen stallet och kompisar osv , och då blir det lite att bloggen kommer i andra hand. Men inte varje dag utan bara ibland som igår tex så ni vet men ska iaf försöka skriva minst 2 inlägg per dag men om jag inte gör det så vet ni .

Minns det så väl

Åh måste bara skriva om hur det var några dagar innan sommarlovet , man gick upp , inte såå tidigt utan kanske bara 50-60 min innan skolan började tog på sig lätta kläder mötte upp några kompisar och gick till skolan , alla och allt var så flamsigt lektionerna var inte seriösa på slutet alla var så glada och skrattade fröknarna & eleverna ja allt var så himla härligt det var varmt och alla var "spralliga" för att det snart var sommarlov , nu känns allt så seriöst igen men men det är väl så det ska va ?
Kan ju faktiskt erkänna att det ska bli lite mysigt med hösten/vintern eller ja , det är ju redan höst då .
Snaart är det sommarlov igen om 8 månader ungefär ... Hehe . Längtar till det men ändå inte , för då måste man skiljas från alla , vissa har man känt nästan hela livet ... Aja det är rätt så långt kvar så ska inte börja prata om nästa sommarlov redan , nu taggar vi höst/vinter 2013/14 för den kommer bli grym !

Dricker te

Sitter i soffan och dricker te , har precis fixat lite för imorgon , packat och så .

Tycker ni kan skicka in massa this or that till mig så svarar jag antagligen imorgon på ALLA !

Bara för att jag har tråkigt

100 frågor about me och lite annat..
 
 du i andranamn? - Birgitta
har du några piercingar? var? - i öronenvanliga hål.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? -na beror på 
väljer du filmkväll framför utekväll? - kanske
vad tycker du om med dig själv? - haha jag vet inte 
din sämsta egenskap? -  hm svårt....
är du dag eller nattmänniska? - dag tror jag men ibland båda.
vad har du på dig just nu? - ett par mjukisbyxor och en tjocktröja
är du nöjd med ditt utseende? - nej men det funkar
vad vill du ändra med ditt utseende? -  jag vet inte vissa saker kanske
är du i ett förhållande just nu? - nepp
har du varit kär på riktigt någon gång? -na nej 


tror du på kärlek vid första ögonkastet? -ja, faktiskt
vem vet allt om dig? - min familj och närmsa kompisar
vem skulle du vilja träffa just nu? - han....
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Elina tror jag 
vem krama du senast? Emelie
vem ringer du när du är ledsen? - En vän kanske ?
vem är snyggast? - av vilka?


snusar du?- nej!
röker du? - nej!
har du tagit droger? - nej!
känner du folk som tar droger? - nej
har du blivit jagad av polisen? -nej
har du druckit så mycket att du spytt? - nej
dricker du alkohol varje helg? - neeeeeeeej mkt nej här hihi...
har du varit i slagsmål någon gång? - nej

har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - nej
skulle du vilja vara berömd? - nej det tror jag inte
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - nej
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms utav? - nej

känner du någon som är oskuld? - haha ja?
skulle du vilja tatuera dig? - nej
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - nja ja 
skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - ja!
tror du andra tycker illa om dig? -jag vet inte 
Brukar du skratta för dig själv? - haha... ibland 

Var bor du? i sverige ;)
Trivs du där? jajemän

När mår du bra?? när allt är bra typ ?
Är du blyg?  kanske lite ibland ja..
Är du nöjd med ditt liv? ja det funkar väl

Är det okej att gråta? absolut

När grät du senast? kommer inte riktigt ihåg men inte så jätte längesedan tror jag 
Vill du gifta dig? ja!
Ha barn? japp
Vilken ögonfärg har du? blå
Varit medvetslös? nej
Hånglat med nån riktigt ful? nej
Hånglat med fler än 50 pers? nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej
Gjort något riktigt dumt? det har jag kanske någon gång.
Åkt polisbil?  nej
gjort nåt olagligt? nej
Fått din mamma att gråta? nej det tror jag inte
Slagit ner någon? haha nej
Sagt jag älskar dig och menat det? ja
Använder du hårspray? - nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - beror på --
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Uppsatt hår eller hängande? - beror också på .
Vill du bli modell? - nej

Har du varit med på TV? - jag kommer inte ihåg haha....
 
ibland blev texten tjock och ibland normal eller van man säger men hoppas det går bra ändå ,

if i tell you that i love you and you don't belive me baby?...

Hej bloggen! ligger i sängen ny duschad och dricker oboy , ska bara ta efm som den kommer ta det lungt och kolla på film eller något tror jag.
Igår red jag Eddie i paddocken låg hinder som en 8 allså i olika varv så vi tog dom i trav först några ggr sen galopp vilket gick jätte bra , han har blivit mer säkrare i galoppen och lite stadigare . Vänster galoppen har han förbättrat mkt bättre , höger är lite sämre men vi jobbar verkligen på det ! 
Idag gjorde vi faktsikt samma som i går tränade lite rytm och så jämt tempo och så och det gick jätte bra , Han är också väldigt bra på att hoppa högt så på slutet hoppade vi faktiskt 85 , inte så högt men han hoppade det jätte bra!
 
Imorgon är det skola igen.... men veckorna går ju så himla fort så snart är det helg igen och till och med höstlov snart .
Just det var på hockey med bästa Louise igår också vi stog i klacken och det var väldigt trångt haha men det var jätte kul som vanligt skönt att det drar igång igen , dock tycker inte jag att det är alls lika roligt som förra året för då var ju Magnus Nygren med och nu är han i  en annan världsdel liksM ..Men kul är det eller vad man säger haha gud vad trött jag är .men ni får ha en fortsätt bra dag så hörs vi nog senare hejss!
 
Seriöst världens goaste katt , älskar honom något så otroligt!

Påväg till världens bästa

Hör av mig senare !:)

Test

Tjena

F

bloggappen och alltkrånglar just nu så ni vet ,,

Sorry

För att jag inte bloggat bra denna veckan , har varit i stallet varje dag och kommit hem väldigt sent och då fått tagit tag i alla läxor .. Men imorgon blir det en stallfri dag ! :) ... Tyvärr haha.
Så bloggar ett längre inlägg då , nu ska jag äta och imorgon är det FREDAG :D som jag redan skrivit aja vi hörs imorgon guys !

Jag och jullis bjussar på en bild .

Big hästen

Hej är påväg till Julle nu är rätt trött efter dagen men det gick ganska bra, kan skriva mer om det sen . Nu ska vi hämta Ida först hörs sen då !

Kan du bara inte förstå ...

Never give up

Om ni har ett mål , fotboll , handboll , hockey , kärlek eller vad som helst , så tycker jag aldrig att ni ska ge upp !
Vissa dagar är sämre , men man måste göra misstag för att sedan kunna lära sig utav dom och gå vidare. Man måste också ha motgångar för att det sedan ska komma framgångar.
Inget kommer av sig själv , allting blir som du gör det till bestäm dig för något och gör det för jag vet att du ja just DU kan !

Det jag vill komma fram till vänner är att ni aldrig ska kolla bakåt , ångra ingenting det är bara slöseri med er tid. Fokusera istället på ditt framtida mål och bestäm dig för att du ska nå det , du kan allt bara du vill det tillräckligt mycket!

Lavio<3

Det jag är mest förvånad över idag var att han var så himla possitiv , han var ju väldigt spänd och lite fjantig som han brukar vara men ändå väldigt possitiv och det Tkr jag är jätte bra!<3

Tränat

Hej kom hem för typ 20 minuter sedan åkte till stallet 12 ungefär när jag tog in honom var han jätte otålig gick fram och tillbaka slog med hovarna i backen och viftade med svansen jätte mkt och hade svans roten uppe så där ni vet , när vi väl red i väg var han väldigt pigg , sen när vi var framme ville han först inte gå in i ridhuset vilket jag hade trott , men efter bara 2 min typ så gick han in , kändes som han litade på mig då . Johanna frågade lite om jag hade några mål eller så , sa ju först och främst galoppen , sen frågade hon om jag ville hoppa och det är ju det jag vill! Kommer kanske ta några år med mkt träning men träning ger ju färdighet.
Hon stod och beundrade honom ganska länge och sa att han var himla fin och hade en sån otroligt fin modell , och hon trodde inte det var varmblod , snarare fullblod eller liknande sa hon.
Vi körde lite bommar och så lite små hinder för att få fram galoppen , ibland hoppade han jätte högt över och ibland kraschade han in i dom typ , men så är det , hade publik också på tio 8-10 st för Johannas släkt var där så det var rätt bra att han fick vänja sig med att det kan låta lite från läktaren ibland .
Nu vet jag verkligen hur otroligt mkt det finns att jobba med men så är det kul Tkr jag , hon trodde också att han kunde blir riktigt bra , hon frågade om jag ville träna själv för henne några mer ggr sen kanske gå med i en av hennes hopp grupper och det tror jag att jag vill framöver .
När vi kom hem var det bara att smörja in han i massa liniment och hoppas på att han inte får allt för mkt träningsvärk imorgon haha ;)
(Mamma tog en bild på hans "bakdel " Haha blev lite fel tror jag )

Åhhh

Skrev ju världens längsta inlägg men så försvann det

Klasskampen

Hej ! Har precis gjort pannkakor till frukost , armen är ungefär lika som igår kanske lite bättre som tur är .

Imorgon är det klasskampen och det innebär att hela högstadiet ska ha friidrott en hel dag olika grenar som man ska klara på en viss tid /höjd / längd osv . Jag börjar 9 imorgon så lite senare än vanliga fall .
Så ingen vanligt lektion imorgon , nu ska jag tagga träning med Eddie , vi hörs sen puss;*

Godnatt

Haha vad jag klagade i förra inlägget ... Lite fel stavningar här och där också som det kan bli ibland när man har bråttom och är sur .. Hehe
Envis som jag är har jag redan nu bestämt mig för att jag ska rida för Johanna imorgon även om jag inte ens kommer klara av att sadla Eddie själv .
Men hoppas det är bättre imorgon , nu ska jag kolla på något sen sova faktiskt ha det så bra godnatt :*

Min söta katt får bjuda på en liten kvälls bild .

Såå besviken ...

Satt i valet och kvalet om jag skulle ut också springa eller inte , så bestämde jag mig för att göra det , så jag sprang en jätte kortis sen när jag nästan var hemma sprang jag 100 % eller vad man sängen slut spurtade lite så blev det något konstigt med armen så jag inte kunde röra den...
Jag har antagligen sträckt den jätte mkt , jag kan inte röra den fattar ni vad det här betyder jag kommer kanske inte kunna rida imorgon !!!! 😱😰😩😡
Är så otroligt besviken ! Varför var jag tvungen att springa ...?...
Åhhhhhhhhh varför har man armar .......sen har vi klasskampen på måndag Allså friidrott en hel dag men det värsta är att jag inte kommer att rida imorgon .
Pappa som kan jätte mkt om sånt sa att det är en rejäl sträckning som kommer ta minst 24 dagar att läcka , så just nu blöder min arm inuti och jag får inte röra den alls kraftigt dom närmsta dagarna ..
Och just nu skriver jag bara med högern eftersom jag inte kan röra den andra!

Förlåt men var tvungen att skriva av mig

T

Hej , idag red jag ju barbacka red i paddocken istället kanske bara 20 min. Red på en volt och red bara igenom honom lite snabbt , i traven gick han ganska bra dock var han väldigt spänd idag , pigg också ! :)
Men det gick ganska bra , i galoppen känns det som han är överallt om jag försöker samla honom blir han bara nervös , saktar av till trav och ska springa väldigt fort i trav ...=travhäst , men det har blivit mkt bättre sen första gången jag satt på hans rygg även fast det bara har gått 2 veckor !

Nu blev jag så sugen på choklad så jag gjorde choklad kola , så enkelt och det tar typ bara 7 min att göra , det ni behöver är margarin , ljus sirap , kakao , och socker.

Har inget planerat för efm vilket är ganska skönt haha , har ju alltid nästan något planerat och det är jätte skönt tycker jag och ha mkt att göra , men just idag var det skönt att bara ta det lite lungt , ikväll ska jag ut och springa också men ska inte plugga något , har ingen läxa eller något prov eller något sådant till veckan så det är super skönt chill !!!! Hehe nej men imorgon åker jag kanske till stallet runt 12 gör iordning Eddie , fixar mat och så sen rider jag upp till bergsgården.

På onsdag ska jag prova inspäningstyglarna för att se hur han trivs med dom , om jag ska ha dom några gånger så att han får jobba rätt , eller inte vissa hästar trivs ju inte alls med det men ska prova så kanske jag använder det någon gång ibland haha vet inte varför jag tog upp allt det här nu 😃😃🐦🐦🐒🐒☺☺

Saknar sommaren ....<3

https://cdn1.cdnme.se/4228386/6-3/pic_522b16b69606ee67a255c7a5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4228386/6-3/pic_522b16b69606ee67a255c7a5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4228386/6-3/pic_522b16bf9606ee45c2fbd53c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4228386/6-3/pic_522b16bf9606ee45c2fbd53c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4228386/6-3/pic_522b16ce9606ee0a754c8505.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4228386/6-3/pic_522b16ce9606ee0a754c8505.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4228386/6-3/pic_522b16cee087c30abee026ee.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4228386/6-3/pic_522b16cee087c30abee026ee.jpg" class="image">

Eddie

Hejsan jag har inte bloggat alls ordentligt på några dagar har verkligen haft mkt att göra också har jag inte riktigt hittat den riktiga blogglusten så kan ju inte bara skylla på att jag har haft fullt upp .
Igår var jag ju på hööks köpte ett snyggt schabrak till Eddie och ett par inspäningstyglar , blev också ett par ridstrumpor till mig eftersom dom alltid går sönder så lätt.
Nu är jag iaf på väg till stallet , tänkte faktiskt prova att rida barbacka idag PÅ honom ... Haha kommer ju ramla av , ska rida en kortis tur på en äng , känna av honom och så.
Och imorgon ska jag träna för Johanna på bergsgården , har aldrig ridit för henne förut men har hört att hon ska vara väldigt bra ! Så vi ses senare bloggen , Hejs svejs :)

Det är svart i verkligheten , med lila kanter som ni kanske ser.

Cyklar

Hej är påväg till skolan nu , cyklar så tänkte blogga lite snabbt . Kvällen igår spenderades med en massa plugg , innan det var jag med Elina Emelie & Josefin . Efter skolan ska jag åka till Hööks med Louise men jag bloggar bätre sen. Nu ska jag möta Emelie . Ha en bra dag!

Såå goda

Äter frukost

Ska snart till skolan , så vi hörs sen !:)

'

Hej förlåt för att jag har bloggat jätte dåligt , har nästan ingen teckning nu men bloggar ordentligt från datorn imorrGon !

Bloggar imorgon ! :)

100 miljoner tankar ....

.

S

Tjenare ! :) har inte bloggat så bra idag vet .. Fick en kommentar av en att den tyckte det var tråkigt att läsa om hästar det kan jag förstå men skriver ju inte bara om hästar och om du tycker det är så tråkigt varför läsa den då ? Ingen som tvingar dig direkt och det här är en häst blogg that's it ;)

Red ut med hästen idag han var jätte duktig väldigt pigg men lyssnade bra ! Vi gjorde saker som han tycker är väldigt läskigt som att hoppa över diken och så och gå förbi ett par plankor på ett ställe som han är livrädd för men vi klarade det! Han var super duktig! Sen körde vi lite backar och så inte jätte hårt pass men lagomt , har också märkt att han slår i bakbenen också har ju bara skydd fram han har ett par bakskydd också men dom sitter inte där han slår i men idag hittade jag ett par "längre" som jag använde och nu då slog han inte i något! :)
Nu måste jag duscha sen kolla på pll sen sova ska upp halv 6 imorn vi hörs !

<3

(:

Hejsan är påväg till Eddie nu , ska rida ut i skogen. Efter det ska jag hem och springa , städa plugga och göra tacos , så ser dagen ut haha .. Har inget bra att skriva om men hoppas ni får en jätte bra dag !

En bild som inte alls hör ihop med inlägget men om bara några dagar så åker han ...

RSS 2.0