..

Blött & mörkt & höst/vinter snart & massa tankar hela tiden & ja massa mer...

Hej ! Klockan är bara lite över nio och det har varit mörkt ett tag nu .. Längtar redan tills nästa sommar för nu är ju snart den här slut ..imorgon..
Just nu längtar jag inte till vintern kalla mörka långa nätter och morgnar kanske låter mysigt för vissa när man tänker efter att det är ju rätt mysigt ändå på hösten/vintern när den väl kommer men just nu blir jag bara sur när jag tänker på att vintern snart är här..
Vill ha ljusa korta varma nätter när man bara kan gå ut i shorts & linne och lägga sig och sola åka till sjön och bada eller åka till stallet och rida ut barbacka i skogen i bara shorts .
Nej usch sommar skulle det vara längre ...

Red ju Sune först idag också det gick bra , hoppade 80 för har inte hoppas honom på väldigt länge.

Sen longerade jag Eddie , vi blev inte lite blöta det spöregnade , men det gick ganska bra , inte i galoppen då galopperar han jätte fort eller bryter av direkt och travar jätte fort istället . Men det blir nog bätre när jag köpt inspäningtyglar. När vi kom tillbaka fick han stå i sin box ett bra tag & äta och torka , sen sätte jag på regn täcke och så fick han gå ut.

Malin din kommentar svarade jag på i andra inlägget , hoppas du såg det klicka på kommentaren så står svaret där! :)

Godmorgon

Sitter och väntar på att fältävlans-EM ska börja. Senare ska jag ju till Eddie , också ska jag rida Sune. Som jag skrev igår , har inget mer speciellt planerat för dagen , ska kanske träffa Ida senare också . Kort inlägg men vi ses sen! :)

Nyfiken ! <3

Hur jag sminkar mig till skolan

•När jag är i skolan brukar jag bara ha mascara kanske måla ögonbrynen lite och ta på lite puder , beror helt på ibland kanske jag inte sminkar mig alls men för det mesta.

"Love"

Hej bloggen ! Igår kväll åkte jag Elina & Emelie in till stan och mötte upp Josefin vi åt på McDonalds sen köpte vi godis och Emelies pappa skjutsade oss hem.
Vi hade så himla kul hela kvällen och la oss ungefär halv 11 somnade kanske 12 ... Brukar vara så .
Vaknade av att Josefin hoppade på mig haha , vi gick upp kvart i 6 ungefär och fixade oss och allt.
Sen åkte vi till skolan , fotografering var det ju så hoppas korten blev bra , hatar att vara med på bild , blir ju aldrig nya tycker jag!

Efter skolan följde jag med Emelie hem em stund sen åkte jag till Julle , red ett ordentligt pass i paddocken han blev så himla fin till slut vi hoppade några skutt också tränade avstånd , galopp ombyte och förläng , samlad galopp.

Skulle verkligen behöva åka till hööks snart också men kan aldrig åka dit , för skaffa busskort igen.

Imorgon ska jag till Eddie & Sune ska Longera Eddie och hoppa Sune.
Söndag rider jag antagligen ut med Eddie eller paddocken he.

Nu ska jag byta om eftersom jag inte gjort det än ,ligger här med ridkläder fortfarande , sen äta sen kanske ut & springa om jag orkar .
Vi hörs sen fina ni !

Dessa rubriker ...

Heej ! Inatt sover jag med bästaste tjejerna så åker vi till skolan tsm imorgon , vi sover hos Emelie och eftersom det är skolfotografering så ska vi fixa varandra litegrann locka hår och så! :)
Så nu ska jag plugga , duscha , packa innan jag åker dit.
Slutade tio över 3 idag och dagen har varit jätte dryg , aja vi hörs .

Tråkigt inlägg

Sitter och kollar på Maria wern nu med mamma.
Red på en äng idag stund tals gick det väldigt bra andra stunder gick det mindre bra! Han var extra känslig idag och väldigt uppmärksam på allt Runt omkring. I början var han väldigt het och skulle bara springa men sen blev han lugnare , men ibland gick det bra ibland inte , nästa helg funderar jag på att rida för Johanna på bergsgården .
VÄRLDENS tråkigaste inlägg aja hejdÅ.

3 ord , jag älskar dig! ❤

Young

Säg aldrig "jag älskar dig till någon om du inte menar det. 
Prata aldrig om känslor om dom inte finns där.
Ta aldrig någons hand om du ändå kommer släppa den.
Säg aldrig att du ska ,ifall du inte planerat.
Och titta aldrig i en persons ögon om allt du säger är en lögn.
 

Summertime sadness

Hejsan ! Slutade lite tidigare idag för vi hade typ ett prov/test så slutade ungefär tjugo i 2 .
Åker till stallet vid 4 , ska rida ut lite på en äng för att kolla av honom ordentligt sen tänkte jag köra lite backar och så.
Ska kanske rida tsm med Louise & tacken också .
Har 3 läxor också 2 av dom är tills imorgon + massa glosor !
Nu ska jag göra mat eftersom mamma aldrig kan komma hem ... Hehe men vi hörs sen puss !
Älskar er världens bästa vänner! <3

Tisdag s

Hejsan är jätte ledsen för dåligt Uppdate idag men har ingen blogg inspo direkt .
Slutade tio över 3 idag och jag och Elina sprang ifrån sista lektionen för vi hade hemkunskap och vi hade redan torkat av efter oss men ändå säger våran lärare att vi inte gjort det och ja vi bara sprang därifrån då haha det var så himla varmt där inne så ja ...Sen mötte vi upp Emelie & Josefin . Vi åkte hem till Emelie och åt godis och kollade på twilight tänkte springa när jag kom hem men blev lite försent nu. Imorgon ska jag till Eddie , och nu måste jag göra läxor vi hörs!


Hahahahahaha VI BJUDER !

Kvällen & frågor !

Var med Ida istället , vi var lite över allt typ , nu gör jag inte så mkt funderade på om jag skulle ta och städa mitt rum men orkar nog inte. Hehe .... Imorgon ska jag kanske rida Julle inte säkert än men får se när jag kommer hem.
Här kommer iaf lite "vanliga" frågor och svar :

Hårfärg : egentligen ganska mörk blond , men just nu brun.

Sportar du : rider ju såklart! Sen har jag även gått på fotboll och handboll sen jag var 6 men slutade förra året.

Smeknamn: JOHÄNI , aa Inge mer just nu tror jag haha ..

Djur : som nu säkert redan vet har jag haft kaniner i hela mitt liv och min förra kanin gick tyvärr bort förra sommaren , och det blev nog den sista .
Men just nu har jag ju Oscar ;) världens bästa största töligaste och goaste katt !

Kär ? : nej .

Gillat du nån : aa.

Hörs imorgon hörni hejdå !! :)

Hahaha fiin bild! ;)

Hemma!

Hej bloggade imorse när jag var påväg till skolan men det publicerades inte .
Nu har jag precis kommit hem , vi hade idrott sista lektionen och körde friidrott , sprang 90 m på 11 SEK , fyfan .... Inte alls bra tycker jag!
Senare idag ska jag nog träffa Emelie och Elina men nu ska jag duscha eftersom jag inte bytte om eller någonting efter idrotten ,åkte hem direkt typ. Hörs sen puss :*

Äkvgårdens Ride

Idag var det 5 gången jag satt på honom och tycker att det går väldigt bra.
Det finns mkt att jobba med men det är ju bra.
Här kommer lite fakta om honom kanske redan har skrivit det på gamla bloggen men inte på den här haha ;)

Namn : Älvgårdens Ride "Eddie"
Ålder : runt 10 tror jag .
Ras : varmblod men liknar mer ett fullblod.
Färg: fux
M h : runt 1.65 ca.
Temperament : han kan bli väldigt het , känslig , lite försiktig , jag kommer inte på något mer att skriva men pigg kanske.

The difference between who you are and who you want to be is what you do.

Skola imorgon och imorgon börjar allt det riktiga jobbet -.- efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer. Nu ska jag packa inför imorgon sen duscha.

Aug. 25, 2013

Haj haj är påväg till våran sommarstuga nu ska äta där och så ,så åker hem ikväll ridpasset idag gick bra! Tränade på volt idag också traven känns ganska bra i vänster varvet i höger varvet skjuter han ut ytter bogen och vill tränga sig in eller vad man säger. När han väl tagit galoppen så går han väldigt fint i vänster varvet men inte så bra i höger .
Men nu ska jag äta grillat & potatisgratäng hejdå 😊

Eddie ❤

Äter mat

Stallet

Hej ! Är påväg till stallet nu , först morgonfodrar vi sen rider jag ut i skogen en liten tur på Sune och sen tar jag Eddie .
Samma saker som vi jobbade på igår ska vi göra idag som jag redan skrivit tror jag :)
Någon dag till veckan ska jag och Louise åka till hööks och köpa lite grejor också , behöver bl.a. Inspänings tyglar och lite mer saker. Men vi hörs sen bloggen hejdå :)

Har bildbrist just nu men ni får en bild på fina Louise och tacken!

Första inlägget

Hejsan första "riktiga" inlägget på denna bloggen kommer inte presentera mig eller något eftersom jag tror att det är ungefär samma läsare som förut :)
Idag red jag Ride "Eddie" i paddocken tsm med Louise och tacken , det gick ganska bra är fjärde gången jag rider honom och det känns bra , finns mkt att jobba med men det är ju bara kul!
I vänster varvet går han så mycket bätre än höger , kunde till och med börja samla honom lite idag utan att han blev allt för känslig eller bröt av , han lyssnade bra och imorgon rider jag också där samma saker ska vi jobba på , mkt galopp och Jobba alla gångarterna och lite tempoväxlingar kanske.
Imorrn ska jag även rida sune också , Rider ut en liten tur på honom .
Han & vimsan fick såklart också en liten plats på headern.
Den här bloggen kommer ju mäst handla om hästar men även lite grann om mitt liv utanför hästarna eller vad man säger så ungefär som förut .
Ha det bra här kommer lite olika bilder i repris fast nya på den här bloggen :)

test

HEEEJ 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0