kära bloggen...

Hej alla underbara! Var jätte längesedan jag bloggade nu ju ...Det finns många olika anledningar har inte haft någon dator ingen lust och ingen fungerande app att blogga ifrån för det nya blogg appen funkar inte , så dåligt.
 
Hoppas iaf allt är bra med er och jag kommer fortsätta blogga vet bara inte när eftersom jag bloggar från appen mesta dels då pappa har med sig datorn när han jobbar.
 
Har hänt lite saker mindre roliga och roliga.i fredags hade vi tjejkväll med alla tjejer i klassen för att prata om volleybollturneringen och så som är på måndag vi ska klä ut oss så vi bestämde vad vi skulle va och allt och bara pratade. så hände det en sak ..aja ..
Just nu ligger jag och pluggar för fullt till ett engelska prov som är på torsdag , måste verkligen klara det provet!
 
Har såklart ridit mkt också eddie och julle och sune en gång, jag har fått en ganska konstig känsla som jag aldrig haft förut jag tkr inte det går bra alls längre det känns som jag rider mkt sämre än vad jag gjort och det går somsagt inte lika bra tkr jag , det är värst med eddie...vet serriöst inte vad som händer. Jag som haft så otroligt bra tålamod också men nu är det typ helt borta , igår red jag iaf Julle och i början gick det mindre bra men sen på slutet började jag känna den där "braiga" känslan igen , och jag kände att allt gick bra igen haha om ni fattar...så jag slutade direkt när det började gå bra. Vågade inte rida mer haha ifall , så nu får vi hoppas att det går och det andra hållet igen .
 
Jag hör säkert av mig snarrt igen , ni får ha det så bra så länge kram:)
 
Jullis biggis<3
 
RSS 2.0