snart jul typ

längtar tills det börjar snöa lite lätt, när de blir sådär mysigt istan med alla ljusslingor och allt trodde jag hatade jul och älskade sommar men perhaps not, älskar jul och julpynt<3
haha  men Hej !
 
Hur mår ni? kommer inte ihåg när jag bloggade sist, var för några veckor sen va haha? har precis landat i soffan med en kopp te, tog en tidig buss hem förut men vid färjestad ringer josefin och frågar om jag kan vända för hon ville ses så jag hoppade av tog stadsbussen och åkte tillbaka, så vi pratade en stund, blir så konstigt nu för vi träffas ju varje dag men när vi har praktik så ses vi ju inte alls ofta, och det blir verkligen jätte konstigt så de var skönt att träffa henne.
Vi har varit inne i skolan nu och jobbat i 2 veckor men inte hon utan dom har delat upp så vi har olika.. men iaf då kommer jag hem så himla sent så det ska bli skönt till veckan när de är praktik så nära.
 
Imorgon har vi studie dag och det är så skönt, ska inte ens åka till stallet imorgon utan jag ska vara hemma hela dagen, måste städa plugga & träna, Annars jag har verkligen inget planerat imorgon, lördag tänkte jag longera Julle inspänd, väldigt låg så att han får sträcka ut och sen förhopppningsvis börja jobba under sig lite och höja ryggen, han har fuskat lite med de och det är inte bra, han är så otroligt smart så han smiter undan och trampar jätte mycket med benen så att det känns bra men när man står brevid så tjuvar han bara, men igår gick han faktiskt väldigt bra och började trampa och han var väldigt följsam och fin, han tycker mest att longering är bus & spring och inte så mycket mer haha. sen ska lisse, lotus och lexus ridas. Finns inge bättre än när man åker till stallet sådär tidigt när alla hästar är hungriga och gnäggar sådär mörkt och man kan bara andas in hästdoft åh<33
Tänkte även tipsa er om en jätte bra sak, om ni vill longera era hästar inspända men på ett väldigt naturligt sätt så tar ni 2 ganska långa grimskaft knyter ihop dom längst upp, lägger på hästens manke, sen imellan benen och fast i bett ringarna, funkar så himla bra! 
 precis så, (google)
 
Men nu ska jag dricka upp mitt te sen duscha vi hörs!
 
Hittade några gamla bilder:
allså haha åh vad jag saknar våran gamla, störda, underbara klass
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0