Har ju en blogg

Som jag inte glömt bort ;) men inte orkat blogga, men är faktiskt lite småsugen igen, det är gött att bara ha en liten blogg som man kan skriva av sig lite på, vad som hänt under dag osv. 
Heej! 
Hoppas allt är jättebra med er! Haha "er".. Har väl nån läsare kvar eller sådär, men hej iaf, var ju månaders sen jag bloggade, och jag orkar verkligen inte skriva allt som hänt under dom månaderna, så det tänker jag inte göra, har ju precis varit lov nu & imorgon har jag studiedag, ska åka till stan med mamma och fixa pass till mig och äta lunch nånstans med mina 2 mostrar, men ska inte vara där sålänge måste verkligen plugga, vilket jag skulle gjort varje dag har jag tänkt men har inte blivit nåt.. Hehe
Så skolan börjar på tisdag, och resten av veckan har jag praktik, rätt gött ändå. 
Idag har ingenting blivit som jag tänkt mig, skulle till stallet tidigt men hade ont i magen och kände mig lite hängig så skippade faktiskt stallet helt idag, sen skulle Elina komma men blev inget heller så hela dagen blev till en slapp dag tillslut. 
Igår var det så sjukt dåligt underlag överallt så red Julle på ängen, pigg som attan men är ändå rätt nöjd, sen Lisse, hon blev väldigt fin på slutet och jag ställde upp ett litet kryss så vi hoppade en 8, träna lite på att få med sidorna/bogarna osv. Har inte hoppat ordentligt på såå länge nu känns det som, så ska bli så skönt när allt smälter. 

Jag kommer nog kika in här ibland när jag känner för det och skriva lite, får se. 

Om 3 veckor ungefär åker jag Louise, pappa & hennes pappa till gran canaria, tror vi åker från deje runt 2 på natten och planet går halv 9 från Göteborg, äntligen säger jag bara, ska bli så himla skönt. Sen i augusti ska jag ev med till Kroatien också inte helt fel 😛 men jag antar att vi hörs snart igen, lite rörigt inlägg sådär, men det får duga, ha en bra vecka och kör påå, inte länge kvar till sommarlov nu 💪 















RSS 2.0