Jordgubbar






(Google bilder)

Regnigt

Heej, åh vad det regnar, kanske är bra men sommarn ska ändå innebära sol varje dag tycker jag haha
Idag red jag och Julle ut med Linda och Lexus, skritta honom bara idag barbacka faktiskt och jag höll mig kvar trots lite små skutt då och då.
Till veckan åker hon bort så ska även rida Lexus några dagar.
Senare ska jag nog träffa Louise, har inte sett henne på jätte länge så det ska verkligen bli skönt! 
Allså det är lite scary tycker jag när jag tänker på framtiden, jag vet inte vad jag vill bli vad jag ska göra elr någonting?!
Klart jag har mål,drömmar osv men ändå? Är det nån mer som känner så?, vet liksom ingenting, fast på ett sätt har jag ju ändå en bild framför mig hur jag vill att allt ska bli osv hahah men ändå inte om ni förstår.
Sry för världens tråkigaste inlägg men har ärligt ingen inspo ellr vet inte vad jag ska skriva elr nåt men skriv om det är nåt speciellt ni vill läsa om för jag har verkligen ingen aning.
Men hoppas iaf att ni får en underbar dag! 💕





I sommar osv..

I sommar ska jag:
• förhoppningsvis åka till västkusten som vi gör varje år, älskar det! 

• Liseberg med underbaraste Emelie, Josefin, Elina, Hugo, Dennis, Jonathan och William. 

• Stockholm 

• och massa mer saker som jag inte kommer på just nu,

• njuta av sommarn också ;))

Sanningar om mig:

• när jag rider för tränare Rider jag bättre och är mer noggran än när jag rider själv, det känns så iaf.

• om jag är ute och springer och tänker på nåt speciellt extra mycket, eller är stressad över nåt kan jag springa väldigt långt utan att bli trött för då tänker jag inte på det haha

• om nån ljugit för mig, förlåter jag ganska lätt (beror på vad den gjort) men jag vågar inte lita alls lika mke på personen igen.

• finns inget bättre än hästar haha lol, åh kommer ihåg när jag var liten och nån av mina syskon sagt nåt elakt som inte alls handlat om hästar överhuvudtaget men iaf så svarade jag alltid med - käft, häst=bäst. Haha Gud va kaxig jag var 

• vill alltid det bästa för alla och blir jätteglad för andras skull.

• ibland när jag inte vet vad jag ska säga, slänger jag bara ur mig nåt som typ- fint väder idag, sämsta kommentaren om man inte har nåt att prata om ärligt prata inte om vädret då xD


Det här måste vara en rätt gammal bild, typ 6 gången jag red han tror jag

Bergsgården

Hej!
Idag har jag inte gjort så mkt nu på förmiddagen, passat Tuva och så, ska snart iväg på hoppträning med Julle på bergsgården så blir bara ett snabbis inlägg. 
Har ju känt mig rätt hängig i några dagar och vet inte om jag är så mkt bättre men skitsamma, vet inte om jag kanske druckit för lite eller nåt? aja bara att dricka mer, men nu måste jag åka men ni får ha en bra kväll, ikväll eller imorgon så tänkte jag skriva vad jag ska göra i sommar och vad man typ kan göra haha, nånting om sommarn iaf.
 

Loov<333


BJUSSAR på lite gamla bilder såhär på morgonen xD (dom första är inte gamla)! 😂



















HAHAHAHHAHA

Så himla skönt att vakna och det är loov, min första tanke var, neej nu har jag försovit meej men icke. Inte så jätte mkt bättre i huvudet idag men orkar inte vara hemma en dag till och vila så får se om jag träffar nån lite senare. 
Alltså vet ni jag har kört as mkt bil nu och det går faktiskt väldigt bra också, haha för det mesta har iaf inte kört på nån än. Så det är ju ett plus typxD
Ha en fin fin dag! Så hörs vi

Yäää= (alltså vet inte vad jag ska ha för nån rubrik)

Heej! 
Itorsdags red jag i paddocken, flyttade honom för skänkel lite vilket han Inte är så van för han har inte gjort det förut men började lite smått och det gick bra, han förstod iprincip vad han skulle göra men träning ger färdighet haha. 
Igår red vi ut med Ida och fire, efter det jobbade jag honom lite mer i galoppen i paddocken och han börjar sätta dit bakbenen ännu mer och lyfta ryggen, idag tänkte jag bara longera eller gå elr bara mysa i stallet  om jag orkar åka dit får se, har as ont i huvudet så har bara varit hemma och vilat hela dagen.. 
Så vi får se, kort häst inlägg men jag bloggar kanske ikväll också, oj det är kväll nu såg jag men lite senare :))


Gårdagen

Godmorgon lördag! Är allt bra?
Jag är verkligen jätte trött från igår men vi hade så himla kul, var hos Elina och åt mat, hade kubbtuneringar osv osv, det var verkligen jätte kul! Massa folk också och det slutade med att jag och Elina stod själva på dansgolvet och dansade och sjöng till massa Färjestad låtar.. Herregud hahah var så jävla övertrött.. XD 
Hoppas ni får en bra dag! 

Haha från skolavslutningen 


Monday

Har precis varit ute och sprungit, och träffat Elna en stund, nu ska Jag hoppa in i duschen sen ska jag till olsäter och kolla på fotboll med Ida.
Innan det ska jag bara krama om min fina älskade katt ge han all kärlek i världen och berätta hur otroligt fin han är. 
Hoppas ni får en grym dag, vi hörs.

Kvällstrimmade Julle igår 💕💕





HAHAHA alltså <3333



❤️

Imorgon ska min älskade katt få vandra Vidare till katt himlen, kommer blir så himla tomt, han har funnits hos oss så länge.
Vid den här tiden för 7 år sedan låg det en stor och tjock katt under våran stuts matta med 100 tals fästingar, det syndes att han ville fram men han var såå skygg, eftersom han var så tjock så tänkte vi att han måste ju bo hos nån och få mke mat?!
Men varenda dag kom han till oss, lika skygg men ville ändå fram och var nyfiken, direkt man tappade något som lät lite sprang han as fort iväg men lika snabbt kom han tillbaks.
Han var så ung och busig och stoor.
En kväll när jag var själv hemma så låg han under våran studsmatta och jag gick fram sakta och fick faktiskt klappa honom, han var så himla go och snäll men det syndes ändå på honom att han bodde nog ingenstans, så jag tog ju såklart in honom gav honom skinka och mjölk kommer jag ihåg sen kom mamma&pappa och jag sprang ut med honom igen, då var jag alltså 9 år.
Sen började vi (jag) mata honom och han vräkte i sig, sen en kväll när vi hade varit borta i 2 dagar tror jag det var, så hade vi lämnat ett fönster öppet där hade han gått in och lagt sig i vår soffa och liksom bestämt sig - här ska jag bo! Pungt.
Det fanns liksom inget att göra han hade bestämt sig då var det så, han lärde sig att han hette Oscar haha, så direkt man ropade på han så kom han som en hund typ.
Han blev som en ny familje medlem, världens klumpigare, största, matgladaste katt Oscar. Ni vet katten Gustav? Så kan man beskria Oscar, han är (var) precis som han.

Han har haft ett sånt himla bra liv, och imorgon kommer han få kunna springa leka där uppe och vara glad igen och träffa våra andra katter som vi haft. 
Jag äskar dig Oscar, och jag glömmer dig aldrig!
Tack för tiden älskade katt❤️
Någon gång ses vi igen, det lovar jag!

















The last song

Tjaa, alltså det är såå härligt med sommarlov, man kan gå upp när som helst typ och göra vad man vill, utan massa press och stress från skolan haha som läxor, prov osv, såå skönt! 
Igår red jag och jullson i paddocken han var himla pigg men skötte sig galant, mkt tempoväxlingar, idag red jag faktiskt också där försökte mest få honom mjuk och så, älskade Julle <3 
Imorgon om jag åker dit ska vi bara gosa, ta en promenad och njuta av livet hahah och han ska få smaska gräs xD
Men nuu ska jag se på film med mamma, har sett den typ 100 ggr men ser den igen, the last song.
Ha en bra helg bruds&grabs.
Om några grabs läser 😋😋


Väldigt bra kvalité, men världens finaste häst ❤️


Grisar

SOMMARLOV

Kvällen/natten igår var heelt magisk, fyran vad kul vi hade!!
Middagen med lärararna var också helt amazing, så mysigt, roligt och så himla jobbigt/sorgligt på samma gång.
Hände så mkt roligt igår kväll, åkte faktiskt inte hem jätte sent, Emelie jag och Dennis åkte runt 12 tror jag. 
Den kvällen glömmer jag aldrig! Kommer sakna alla så sjukt mycket också..
Men nu är det sommarlov, finally fast ändå alla minnen liksm hahah, Ååhh känner mig så fjantig men ärligt jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt spm det var igår att säga hejdå till alla och - ha ett bra liv typ, vissa har jag gått i samma klass med i 10 år, fast kommer ju träffas igen men ändå det var svårt.
Haha men alla ni som går på sommarlov ärligt jag tänkt skriva "sommarbete" 
Iaf hoppas ni får en grymt helt underbar sommar, kööör nu är det SOMMARLOV och den här sommarn kommer blir grym eller hur?


❤️❤️❤️❤️❤️❤️







Imorgon tar jag sommarlov

Skolavslutning imorgon och det känns så himla skönt, sammtidigt som det kommer kännas jobbigt det vet jag, några har man gått i samma klass med i 10 år och känner inifrån och ut, som man nu ska lämna och säga hejdå.
Meeen ändå, sommarlov fatta vad skönt! 
Jag är jätte ledsen för att ni inte får några nya bilder och jag vet att det är ap tråkigt men ni vet ju varför ska verkligen försöka fixa det, min mobil är helt cp just nu..
Alla ni som går ut imorgon/den här veckan, hoppas ni får ett jätte jätte bra långt sommarlov för det är ni alla värda!! 


Såå varmt

Håller på att dö, det är så varmt bra att jag sitter på vår terrass (stav) också som är dubbelt så varm som inne😖😖😖


❤️

vilken kväll..

Hej!
har ni haft en bra helg? Jag är verkligen as dålig på att blogga, vet. men ni vet ju varför har halvt bloggtorka och har inte tid eller jo nu till sommaren kommer jag ju ha tid frågan är bara om jag orkar och tycker det är kul, för egentligen om man har en blogg ska man väl kanske ha bra uppdatering fräscha bilder osv, vilket inte jag har just nu. 
Men just nu bloggar jag iaf när jag känner för det och har tid, min mobil är typ full eller något så det går inte att ta bilder eller nånting så om ni inte får nya bilder så vet ni varför, ska radera lite eller fixa det där.
Idag har jag varit i visten på förmiddagen, inte så länge för sen skulle linnea (min syster) tillbaks till london så vi åt middag tsm och så innan hon åkte till flygplatsen.
Sen tog jag och hästen en tur, tänkte inte rida så jätte mkt, viktigt att unghästar får ha kul också, så red på ängen idag busade och höll på, dock tänkte jag värma upp han på en stig i skogen först men det gick ju inte, då blev han heelt galen och stog på bakbenen i flera minuter, snurra runt och höll på, men han mötte en älg där för några dagar sen så antar att det var därför, men envis som jag är ger jag mig ju inte också satt jag ju på en lika envis häst men jag vann, haha det är viktigt så han inte får som han vill hela tiden "plutten". Sen när vi gick till ängen tog vi bara lite trav på volt först så han skulle slappna av lite mer, inga krav alls idag sen galloperade vi och han tyckte det var sååå kul snabbare, snabbare, och snabbare gick det haha, bockade gjorde han lite också så idag var det mest busa låss dagen typ XD 
SEEN när jag red ringde det så jag skulle ta upp min mobil och sätta den på ljudlöst också blir Julle rädd för nåt och jag släpper mobilen och tar han istället så på en as stor äng kanske 2 fotbollsplaner stor tappar jag min mobil nånstans med gräs upp till knäna.. 
Så gick och letade med Julle först vilket inte var så himla smart ifall han trampat på den, sen gjorde jag iordning han, släppte ut honom efter också fick han lite mat, sen gick jag och letade i flera timmar typ sen tillslut hittade mamma den.. guud vilken lättnad hahah, kan ju tilläga att det inte är första gången jag tappar nåt i en stoor hage.. 
 
Herregud vilket långt inlägg det blev och det var inte meningen direkt men aa..  och om 2 dagar är det skolavslutning iaf för 9:an ,3 dagar för andra tror jag haha allså vem bryr sig egentligen babblar ju om allting här så nu får jag sluta innan inlägget blir typ 3 km långt lol.. iaf haha imorgon är det skivtjärns dagen som vi har varje år, typ en stafett med olika grenar, ska möta Elina på morgonen så cyklar vi till Emelie som bor rätt nära där så får ställa klockan ganska tidigt imorgon, men nu skriver jag ju igen, jag som skulle sluta.. Hejdå!
 
gammal bild på mig och prinsen <3

En bild säger mer än tusen ord, right?




Dressyr

Red faktiskt Lisse idag för en dressyr tränare och hon var så himla fin, jobbade mkt på att hon skulle bära upp sig med bakbenen, lite sluta osv det gick jätte bra och jag är jätte nöjd med henne! Hon är verkligen jätte fin i dressyren, nu ska jag hem och fira min bror som fyller 23 (tror jag) ha ek jätte bra dag!! 

Klänning jakt

Hej, är påväg till stan nu ska möta upp Linnea och Erik, dom har varit i Sthlm och Linnea kom till Sverige igår. Så det ska bli jätte kul, saknat henne jätte mkt!
Så nu ska jag och mamma springa i lite affärer på jakt efter en klänning, igen..
Kort inlägg men vi hörs!

Finns inte ord för hur mkt jag kommer sakna mina änglar till hösten, thefabfour 💫

D

Onsdag idag och vi har inte gjort så mycket i skolan, städat skåpen osv och sista provet gick väldigt bra faktiskt, hoppas jag iaf. 
Nu ska jag äta litegrann sen ska jag åka och mysa med hästen, blir nog ett dressyrpass idag tror jag om vi inte bara skrittar ut en tur och bara gosar i stallet.
Har verkligen inget mer att skriva så förlåt för ett tråk ovärt inlägg men det får duga.


You can't start the new chapter if you keep reading the last one

Hej, hoppas allt är bra med er! 
Jag har precis duschat och ska egentligen plugga för sista gången i grundskolan, SISTA PROVET, sen är det klart och även fast det snart är sommarlov, avslutning osvosv så är det inte så motiverande just nu..
Idag har jag bara varit jäkligt lat och inte gjort något, orkar inte har ingen lust eller någnting idag var jag inte i stallet eller nånting utan bara hemma och tänkte hela tiden att nu ska jag göra det tex träna, så börjar jag och sen ba ra nej orkar nte..osvosv..
Sen ska min älskade katt få somna in snart han har blivit väldigt gammal och ser inte alls bra längre och så ..
Är bara så himla omotiverad till saker just nu, orkar inte, vill inte osv. Sammtidigt vill man tänka lite men ändå inte man vågar inte riktigt känns så himla konstigt,. kommer sakna han så otroligt mke han har ju funnits där hela tiden, aja ni får ha det bra.
 
 

Dagen igår





Var vid visten igår med Solade och bara tog det Lungt. Paddlade kanot gjorde jag och Lojsan också 😎😎

RSS 2.0