Knäpp häst

Heej, tänkte bara Skriva ett kortis kortis inlägg, skolan har ju börjat nu och allt så det är läxor och allt det där igen.. Men ändå rätt skönt när det börjat. Idag slutade vi runt 2 faktiskt så jag Emma och Celine gick in till stan och bara tittade lite sen tog jag bussen hem, och för en gångs skull kom jag iväg till stallet lite tidigare än vad det brukar bli nu, red bara en kortis i paddocken idag, han kändes stel och inte med alls på noterna, så det blev inte så mkt ridning, kände bara lite på honom. 
Får se  jag hinner dit imorgon, annars får vi köra ett riktigt lösgörande pass på lördag så får vi se om det släpper litegrann. 
Men Han är ju speciell vissa dagar är han liksom inne i sin egna värd blir rädd för massa saker som inte ens finns och det känns som han tänker på annat hela tiden haha. Så ibland behöver han egentligen bara en lång avkopplande uteritt så brukar han bli lite bättre sen, 
Aja imorgon ska vi bowla med klassen, får se hur det går för min handled är helt konstig har ingen aning om hur jag har fått ont blev så när jag vaknade så får se om jag är med, men nu ska jag duscha, tror jag tänker börja blogga lite smått igen haha.. Men vi hörs väl nån annan dag 👋

Kärlek ❤️

Haha hej!

Men hej! Tänkte slänga in ett litet inlägg, haha när bloggade jag ens sist flera veckor sen??.. 
Hoppas allt iaf är bra med er trots att jag inte har några läsare kvar haha.
Börjar ju gymnasiet på måndag och det känns väl sådär, kul men inte kul, är så skoltrött så jobba är jag inte så sugen på, men ska väl kanske blir lite skönt att komma in i rutinerna igen men bara lite.. 
Under veckan har jag inte gjort så mycket annat är stallet, kom hem från kusten i tisdags och det var lika härligt som vanligt där, Och igår var vi på fotboll  Erik spelade dock så sprang Tuva in på planen.. Hunden vi har herregud har aldrig varit med om nåt så pinsamt typ haha, hon var kopplad men pappa skulle bara rätta till halsbandet så han höll inte i ordentligt i några sekunder så hörde hon bollen och bara stack... Herregud.
Idag var Louise med till stallet tänkte bara longera Julle idag men det blev ridning ändå en kortis tur och Louise lånade vimsan. Vi skrittade nästan bara och pratade om allt som vi gör när vi inte setts på länge, efter hoppade jag Lexus vilket gick ganska bra. Ska träna med han för Johanna imorgon & det känns ganska bra, Jullson ska inte va med imorgon.
Ärligt talat kommer jag nog inte blogga alls mkt, kanske har kvar bloggen ifall jag bara har lust att skriva lite ibland.

Hoppas iaf att erat lov har varit jätte bra och vi hörs väl säkert igen snart.










Här har ni en till galning 



~











RSS 2.0